Elev Login

Om Oss

Førerkort1 AS er en trafikkskole som setter sine elever i fokus. Hos oss vil du føle at du blir ivaretatt med god oppfølging, og vi jobber alltid målrettet slik at nettopp du skal bli trygg og sikker ute i trafikken. Vi legger opp opplæringen slik at den er tilpasset for hver enkel elev, vi er opptatt av at du får den best mulige opplæringen i ditt eget tempo.

Lærerne våres er pedagogiske, strukturerte og ikke minst har de et smil om munnen. Hos oss er det viktig at man har det gøy gjennom opplæringen, på veien mot noe veldig stort i livet for mange.

En annen ting som utmerker våres skole fra skoler flest i Norge er at vi har unge Trafikklærere. Vi er kjent med at det er et fantastisk miljø som blir i bilen siden læreren er på samme bølgelengde som eleven. Det har slått elevene til ro og man får en effektiv og sikker opplæring i disse rammene.

Vår trafikkskole er godkjent av Statens Vegvesen og medlem hos Trafikkforum. Å være godkjent skole betyr at vi oppfyller kravene for å drive en trafikkskole og at våres lærere innehar solid pedagogisk utdannelse. Vi underviser i både manuell og automat. Så du skal ikke nøle med å ta kontakt med oss, vi hjelper deg gjerne på veien mot førerkortet!

Hvordan Fungerer Det?

Opplæringen i klasse B har 4 trinn. Målene i ett trinn angir forutsetningene for å ha et godt utbytte av undervisningen i det neste trinnet. Læringsmomentene i hvert trinn forutsettes videreført i neste trinn. Målene for trinn 1–4 angir samlet den kompetansen som kreves for å få førerett i klasse B.

Våre Ansatte

Er du Klar!?
Ta Kontakt med Oss for å Få de Riktige Pakkene og Annen Informasjon

Kontakt Oss